Om oss 635948668580649594

HighScore Entreprenad AB

– ett fullservice företag med kreativitet, kunskap och kvalitet.

Score är ett företag med många års erfarenhet och kompetens av mark och anläggningsarbeten. Vi erbjuder mångsidiga jobb av alla slag och har genom åren utfört en lång rad av projekt för både privatkunder , företag och kommuner.

Score startade 2009 men inom företagets ledning har vi över 20 års erfarenhet av mark och anläggning. Vi har även en väldig bredd på utbildningar bland våra medarbetare för att kunna åta oss alla olika slags arbeten och lösa problem som uppstår i dem. Som Entreprenör arbetar vi på uppdrag av våra kunder men ibland även för deras kunder. Detta ansvar gör att vi ställer stora krav på oss själva för att stå för noggranna, pålitliga, utbildade och kreativa medarbetare med rätt utrustning. Vi är inom företaget ca 30 fast anställda och har under högsäsong lika många till som säsongsanställda.

Vi kan vår bransch.

Vi på Score är övertygade om att det är vår ambition att ständigt ha kundens behov och förutsättningar för ögonen som har lett till företagets framgång. När man anlitar Score Entreprenad vet man att man får den absolut bästa kompetensen och den bäst lämpade utrustningen för arbetena.
Det är också orsaken till att både privata villaägare och stora företag och myndigheter anlitar oss. Kunder som Österåkers kommun, Skärgårdsstiftelsen, Telia och Svevia vittnar om att Score Entreprenad är både seriösa och efterfrågade.

Vi är även upphandlad entreprenör för Österåkers Stadsnät AB (kommun) , ARMADA AB ( Österåkers kommuns fastighetsbolag ) samt har avtal med Skärgårdsstiftelsen

Företag och myndigheter

Företag och myndigheter som anlitar oss märker att Score Entreprenad är ganska unika. Vi har nämligen det stora företagets bredd, kompetens och utrustning, men bjuder samtidigt på det lilla företagets flexibilitet, snabbhet och kreativitet.

Exempel: Fiber på Ingmarsö i Stockholm Skärgård

Österåkers Stadsnät kontaktade oss för att lägga fiberkabel genom både land och vatten. Score Entreprenad projekterar, ritar, åker ut på plats och mäter varje del av sträckan, stämmer av med alla markägare och förbereder.

Därefter genomför vi grävarbetena, lägger ner kabeln och återställer ytorna efter kundens önskemål.

Privat

Inför mark- och anläggningsarbeten kan du vara lite osäker. Det gör dig sårbar och det är därför extra viktigt att du får en samarbetspartner som du känner att du kan lita på – en partner som har högsta kompetens, rätt utrustning och som utför arbetena på rätt sätt och till rätt pris.

Med Score Entreprenad sitter du som beställare alltid i förarsätet. Vi går tillsammans igenom de behov du har och det är alltid du som fattar det slutliga beslutet. I de allra flesta fall får du dessutom ett fast pris.

När villaägare tar kontakt med oss fungerar vi på Score Entreprenad först som bollplank och rådgivare. Därefter tar vi fram en offert – ofta till fast pris – och överlåter åt kunden att fatta beslut om arbetets omfattning.

När beslutet är fattat kan vi hjälpa till med allt i den fortsatta processen - från projektering och ritningar fram till vatten i poolen och blomrabatt vid altanen.